​Osallistu

Yleisönosasto

Kirjoita yleisönosastoon

Tästä voit lähettää suoraan kirjoituksia Orimattilan Sanomien yleisönosastoon eli Lukijan postiin.

Lukijan posti -palstalle voi kirjoittaa nimimerkillä, mutta nimimerkkikirjoittajankin on liitettävä kirjoitukseensa yhteystiedot. Ilman niitä lähetettyjä kirjoituksia ei julkaista.

Jos haluat lähettää kirjoituksesi postissa, osoite on: Lukijan posti / Orimattilan Sanomat, PL 5 16301 Orimattilan Sanomat.

Seurapalsta

Tiedota seurapalstalla

Orimattilan Sanomien Seurapalsta on tarkoitettu levikkialueen seurojen ja yhdistysten sisäiseen viestintään. Palsta on maksuton ja se ilmestyy lehden jokaisessa numerossa. Materiaalin on oltava lehden konttorissa julkaisua edeltävänä päivänä kello 10:en mennessä.

Seurapalsta-ilmoituksen voi jättää soittamalla lehden konttoriin (03) 876 678, täyttämällä nettilomakkeen tai lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen: tilaukset@orimattilansanomat.fi

Palstasta antaa lisätietoja lehden konttori puh. (03) 876 678.

Muista liittää lähettämääsi tiedotteeseen omat yhteystietosi mukaan!

​Tulkai mukaa

Menovihje Tulkai mukaa -palstalle

Tulkai mukaa -palstalla julkaistaan tietoja Orimattilassa, Artjärvellä, Myrskylässä, Pukkilassa ja Lapinjärven Porlammilla järjestettävistä yleisötapahtumista. Palsta ilmestyy perjantaisin ja materiaalin pitää olla toimituksessa viimeistään julkaisuperjantaita edeltävänä keskiviikkona.

Voit myös käyttää palstan omaa sähköpostiosoitetta tulkai.mukaa@orimattilansanomat.fi, jos lähetyksesi sisältää esimerkiksi liitekuvia. Palstalle tarkoitetut tekstit tulee lähettää joko Word-liitteinä tai suoraan sähköpostiviestin runkoon avattuna.

Toimituksella on oikeus muokata tekstejä.

Muista liittää viestiin yhteystietosi!